Başkentteki Balıkesirliler Derneği
Mevlut’umuz Var
Başkentteki Balıkesirliler Derneği olarak, Balıkesir’in düşman işgalinden kurtuluşunun 102. yıl dönümü dolayısıyla, Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları, tüm şehitlerimiz ve Kuvayı Milliye kahramanlarımız için düzenleyeceğimiz mevlüt programına siz değerli...
Duyurular
Hoş Geldiniz..
Projelerimizde birlikte olmak için İletişime geçebilirsiniz…
Bizden Haberler ……
Milletvekilimiz Belgin Uygur’a Hayırlı Olsun Ziyareti
Sayın Hasan Derneli, Sayın Turgay Boduroğlu ve Sayın Ahmet Özen olarak bir araya gelerek Yönetim Kurulu üyeleri...
BALDEF Ayvalık Çalıştayı
Çalışmaya Federasyon Başkanı Dr. Mehmet Çalışkan ve Başkentteki Balıkesirliler...
Ayvalık Belediye Başkanına Ziyaret
Balıkesirliler Dernekleri Federasyonu tarafından Balıkesir ilçelerinde iki ayda bir yapılmakta olan toplantılardan bu...
Ayvalık Ticaret Odası (ATO) Ziyareti
Balıkesirliler Dernekleri Federasyonunun (BALDEF) Ayvalık ilçesinde düzenlediği çalıştayda Ayvalık Ticaret Odasını...
Edremit Ziyareti
Balıkesirliler Dernekleri Federasyonuna bağlı Dernek Başkanlarının Edremit ziyaretleri kapsamında Tahtakuşlar...
Edremit Belediyesi ziyareti
Balıkesirliler Dernekleri Federasyonu (BALDEF) çalıştayımızı Edremit Belediye Başkanımız Hasan Selman Aslan'ın ev...
İLÇELERİMİZ
Resimlerle
İlimizin eski resimleri
Sındırgı
Doğal güzellikleriyle dikkat çeken ve 2 bin yıllık bir geleneği yaşatan Sındırgı, şifalı termal sularıyla da keşfedilmeyi bekleyen bir cennet. İlçe, Balıkesir’in güneydoğusunda, eski Balıkesir-İzmir yolu üzerinde bulunuyor. Sındırgı'nın geçmişine...
Marmara
Eşsiz doğası, temiz havası, berrak denizi ve tabii plajlarıyla huzur dolu bir tatil geçirmek isteyenlerin tercihi olan Marmara Adası, zeytinlikleri, bağları, yükseklerdeki kızılçamları ve güneydeki makileriyle yakınındaki diğer adalardan ayrılır. Yüzyıllara meydan...
Yerel Lezzetlerimiz
Saçaklı Mantı
Malzemeler :4 su bardağı un,1 adet yumurta,2 yemek kaşığı margarin,1 adet tavuk,5 yemek kaşığı tereyağı. Yapılışı :Yumurtalı hamur açılır. Açılan hamur yufka haline getirilir. Yapılan yufkalar ince ince kıyılır. Uzun saçaklar meydana getirilir. Tepsiye dizilerek...
Sura
Malzemeler : 1 adet kuzu veya oğlak eti ön kolu,150 gr. kuzu ciğeri,yarım su bardağı zeytin yağı,2 su bardağı pirinç,1 çorba kaşığı çam fıstığı,1 adet kuru soğan,1 çorba kaşığı kuş üzümü,yarım çay kaşığı yeni bahar, yarım çay kaşığı karabiber,yarım çay kaşığı tarçın,2...
Balıkesir’in Lezzet Yolculuğu: Etli Kuzu Kemikli Keşkek
Balıkesir, Türkiye'nin lezzetli yemeklerle ünlü şehirlerinden biridir. Bu bölgenin geleneksel yemeklerinden biri olan Etli Kuzu Kemikli Keşkek, hem damaklara hem de gözlere hitap eden bir lezzettir. Malzemeler: 2 kaburga göğsü etli kuzu kemiği 500 gr. keşkeklik buğday...
Eğitim
Sonuç Bulunamadı
İstediğiniz sayfa bulunamadı. Aramanızı daraltmayı deneyin veya mesajın üzerindeki gezintiyi kullanın.