Başkentteki Balıkesirliler Derneği
10.10 Dünya Balıkesirliler Günü’nü Kutlu Olsun
10 Ekim Balıkesirliler Günü kutlu olsun! Nerede olursak olalım, Balıkesir’in sıcak yüreğini, mertliğini ve vefasını taşıyoruz. Gururla, sevgiyle Balıkesirliyiz!
Duyurular
Hoş Geldiniz..
Projelerimizde birlikte olmak için İletişime geçebilirsiniz…
Bizden Haberler ……
Bandırmada Dursunbeyliler Derneğini ziyaret ettik.
Başkentteki Balıkesirliler Derneği olarak katıldığımız çalıştay kapsamında, Bandırma'da faaliyet gösteren GÜNEY...
BALDEF 2023 Yılı ilk çalıştayını Bandırma’da yaptı.
Ankara, Bursa, İzmir, İstanbul, Manisa ve Balıkesir'deki Hemşehri Dernekleri Başkanları, BALDEF Federasyonu'nun 2023...
Balıkesir Hemşehri Dernekleri Bandırmada Buluştu.
Ankara, Bursa, İzmir, İstanbul, Manisa ve Balıkesir de bulunan Hemşehri Dernekleri Başkanları BANDIRMA’da buluştu....
Balıkesirliler Dernekleri Başkanları bir araya geldi.
Balıkesirliler Dernekleri Başkanları derneğimizi ziyaret etti. İzmir Balıkesirliler Eğitim Kültür ve Sosyal Dayanışma...
Milletvekilimiz Belgin Uygur’a Hayırlı Olsun Ziyareti
Sayın Hasan Derneli, Sayın Turgay Boduroğlu ve Sayın Ahmet Özen olarak bir araya gelerek Yönetim Kurulu üyeleri...
BALDEF Ayvalık Çalıştayı
Çalışmaya Federasyon Başkanı Dr. Mehmet Çalışkan ve Başkentteki Balıkesirliler...
İLÇELERİMİZ
Resimlerle
İlimizin eski resimleri
Sındırgı
Doğal güzellikleriyle dikkat çeken ve 2 bin yıllık bir geleneği yaşatan Sındırgı, şifalı termal sularıyla da keşfedilmeyi bekleyen bir cennet. İlçe, Balıkesir’in güneydoğusunda, eski Balıkesir-İzmir yolu üzerinde bulunuyor. Sındırgı'nın geçmişine...
Marmara
Eşsiz doğası, temiz havası, berrak denizi ve tabii plajlarıyla huzur dolu bir tatil geçirmek isteyenlerin tercihi olan Marmara Adası, zeytinlikleri, bağları, yükseklerdeki kızılçamları ve güneydeki makileriyle yakınındaki diğer adalardan ayrılır. Yüzyıllara meydan...
Yerel Lezzetlerimiz
Saçaklı Mantı
Malzemeler :4 su bardağı un,1 adet yumurta,2 yemek kaşığı margarin,1 adet tavuk,5 yemek kaşığı tereyağı. Yapılışı :Yumurtalı hamur açılır. Açılan hamur yufka haline getirilir. Yapılan yufkalar ince ince kıyılır. Uzun saçaklar meydana getirilir. Tepsiye dizilerek...
Sura
Malzemeler : 1 adet kuzu veya oğlak eti ön kolu,150 gr. kuzu ciğeri,yarım su bardağı zeytin yağı,2 su bardağı pirinç,1 çorba kaşığı çam fıstığı,1 adet kuru soğan,1 çorba kaşığı kuş üzümü,yarım çay kaşığı yeni bahar, yarım çay kaşığı karabiber,yarım çay kaşığı tarçın,2...
Balıkesir’in Lezzet Yolculuğu: Etli Kuzu Kemikli Keşkek
Balıkesir, Türkiye'nin lezzetli yemeklerle ünlü şehirlerinden biridir. Bu bölgenin geleneksel yemeklerinden biri olan Etli Kuzu Kemikli Keşkek, hem damaklara hem de gözlere hitap eden bir lezzettir. Malzemeler: 2 kaburga göğsü etli kuzu kemiği 500 gr. keşkeklik buğday...
Eğitim
Sonuç Bulunamadı
İstediğiniz sayfa bulunamadı. Aramanızı daraltmayı deneyin veya mesajın üzerindeki gezintiyi kullanın.






